De podcast 'Leidsche Rijn Onderneemt' is te beluisteren via de bekende podcast-kanalen:

Wat is Leidsche Rijn Onderneemt?

Leidsche Rijn Onderneemt is een podcast over de verhalen van ondernemers en gezichten achter bedrijven en organisaties in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn en omgeving.

Presentator Jan-Paul Grootentraast laat je kennis maken met de vele toegewijde, creatieve en enthousiaste ondernemers in de wijk. Wie zijn de gezichten achter de winkels en bedrijven? Hoe zorgen zij voor kwaliteit en onderscheidend vermogen? En hoe zien zij de toekomst van Leidsche Rijn? Beluister de podcast, via de bekende podcast-kanalen, en maak kennis met de ondernemers van Leidsche Rijn.

In de podcast staat elke aflevering een ondernemer centraal. Hierbij komt het bedrijf, product of dienst aan bod, maar bovenal ook het ‘verhaal’ van de ondernemer. Achter elk bedrijf of organisatie zit een enthousiaste zakelijk creatieve ondernemer met een verhaal. Deze verhalen zijn uniek, inspirerend, leerzaam en geven een kijkje achter de schermen – of in de keuken – van ondernemingen.

Het doel van de podcast is om te informeren over de diversiteit die Leidsche Rijn te bieden heeft, wat meer mensen bewust zal maken. In die zin is de podcast ook promotie en reclame voor de betreffende ondernemer. Maar ook om te inspireren, want elke ondernemer heeft een bijzonder levensverhaal waar veel van kan worden geleerd of ideeën kunnen worden gehaald. Verbinden is ook een belangrijk doel, want weten wie je ‘buren’ zijn kan leiden tot kennismaking en samenwerking.

Zelf ondernemer en interesse in een eigen aflevering? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Jan-Paul Grootentraast is radio-dj (Radio 10, voorheen Sublime, Veronica, NPO Radio2), voice-over en ondernemer in audio- en videoproducties. Als inwoner van Leidsche Rijn is hij betrokken in de wijk en levert graag een bijdrage om Leidsche Rijn op de kaart te zetten.

In de media

Elke aflevering van de podcast wordt uitgelicht in het magazine LRM: