De podcast 'Leidsche Rijn Onderneemt' is te beluisteren via de bekende podcast-kanalen:

Eigen aflevering?

Bent u ondernemer – in de breedste zin van het woord – in de omgeving Leidsche Rijn, en interesse in uw eigen aflevering? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op, en hieronder vind u alvast wat algemene informatie.

In de podcast ‘Leidsche Rijn Onderneemt’ staat elke aflevering een ondernemer centraal. Hierbij komt het bedrijf, product of dienst aan bod, maar bovenal ook het ‘verhaal’ van de ondernemer. Achter elk bedrijf of organisatie zit een enthousiaste zakelijk creatieve ondernemer met een verhaal. Deze verhalen zijn uniek, inspirerend, leerzaam en geven een kijkje achter de schermen – of in de keuken – van ondernemingen.

Het doel van de podcast is om te informeren over de diversiteit die Leidsche Rijn te bieden heeft, wat meer mensen bewust zal maken. In die zin is de podcast ook promotie en reclame voor de betreffende ondernemer. Maar ook om te inspireren, want elke ondernemer heeft een bijzonder levensverhaal waar veel van kan worden geleerd of idee├źn kunnen worden gehaald. Verbinden is ook een belangrijk doel, want weten wie je ‘buren’ zijn kan leiden tot kennismaking en samenwerking.

Het begrip ‘ondernemer’ is heel breed en kan een eigenaar van een BV zijn met personeel, tot een ZZP-er, organisator van een festival of evenement, of oprichter van een non-profit organisatie.

De doelgroep van de podcast is iedereen die interesse heeft in Utrecht, en in het bijzonder Leidsche Rijn. Dit zijn inwoners, het bedrijfsleven en mede-ondernemers in Utrecht. Maar zeker ook mensen in de rest van Nederland. Het unieke verhaal van elke ondernemer is voor iedereen interessant en beperkt zich niet tot een stadsgrens.

Tegelijkertijd is dit unieke verhaal een krachtig hulpmiddel om uw bedrijf of product in de markt te zetten en te promoten. Door dit te gebruiken in uw marketing-mix, zullen uw klanten of opdrachtgevers een persoonlijker beeld krijgen van het bedrijf en daardoor meer binding voelen. Deze band met uw klantenkring is natuurlijk zeer belangrijk, vooral op de lange termijn. Uw verhaal kunt u delen in deze podcast, en op die manier verspreiden en laten horen aan iedereen.

De podcast is een uniek audio-document dat altijd ‘on demand’ online beschikbaar zal zijn. Dat betekent dat elke aflevering veel zal worden beluisterd zodra deze online komt, maar ook gedurende een lange periode daarna met terugwerkende kracht. Zo kan bijvoorbeeld een jaar later de aflevering alsnog worden beluistert. Naarmate ‘Leidsche Rijn Onderneemt’ groeit en steeds meer mensen bereikt, zullen ook de luistercijfers blijven stijgen.

De productie van de podcast is in handen van Audio Impact en 4Elements Media, en gepresenteerd door radiomaker Jan-Paul Grootentraast. Voor de opnames komen wij langs op uw locatie, of wij regelen een locatie. Er is de mogelijkheid om een professionele mobiele podcast studio te gebruiken, waardoor de opnames vrijwel overal kunnen plaatsvinden. De opnames duren zo’n 2 uur met een informeel interview waarin u uw verhaal vertelt en vragen beantwoordt van de presentator. In de nabewerking wordt hier een boeiende en ‘verhalende’ montage van gemaakt, van ongeveer een halfuur tot een uur.
Ook worden camera’s geplaatst die het interview filmen. Deze beelden worden gemonteerd en op deze website en YouTube geplaatst.

Kwaliteit staat voorop. Elke aflevering is een realistische en representatieve weerspiegeling van uw verhaal. Gezien de professionele productie van de podcast, zijn kosten verbonden voor de deelnemende ondernemer. Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op, dan ontvangt u alle informatie en tarieven.

De voordelen op een rij:

  • Een eigen podcast aflevering over uw onderneming; een podium om uw eigen verhaal, product, visie en passie te communiceren.
  • Een unieke manier om uzelf en uw bedrijf op de kaart te zetten.
  • Aandacht en exposure via onze online kanalen.
  • Aandacht en exposure via onze partners.
  • Fragmenten van het interview ontvangt u als korte video’s. Te gebruiken via uw eigen online kanalen.
  • Ook krijgt u foto’s van de opnames. Te gebruiken via uw eigen online kanalen.
  • Een bijzondere ervaring!

Interesse? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we z.s.m. contact met u op.