De podcast 'Leidsche Rijn Onderneemt' is te beluisteren via de bekende podcast-kanalen:

Lees over de podcast in magazine LRM

De podcast afleveringen van ‘Leidsche Rijn Onderneemt’ worden uitgelicht in het magazine LRM (Leidsche Rijn Magazine). Dit lokale blad heeft een oplage van zo’n 10 000 stuks en is verkrijgbaar via distributiepunten door de hele wijk, maar ook online te lezen via de website www.leidscherijnmagazine.nl.

Zo heeft de eerste aflevering, met Chaina Liberato van De Pizzabakkers, een paginagroot artikel met aandacht voor het interview.

Daarnaast is onder de kop ‘Bekende Leidsche Rijner’ een interview met Jan-Paul Grootentraast te lezen.

In de lente van 2015 rolde het eerste nummer van Leidsche Rijn Magazine (toen nog ‘EigenLR’) van de drukpers.  Sindsdien verschijnt er elk kwartaal een magazine voor de bewoners van Utrecht-Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern e.o. Met artikelen over mensen, bedrijven, initiatieven en evenementen in de buurt.

← Older
Newer →