De podcast 'Leidsche Rijn Onderneemt' is te beluisteren via de bekende podcast-kanalen:

#04 – Clementine van Nispen tot Sevenaer – VNTS Klinieken

Een huidtherapeute met adelijke afkomst; in Leidsche Rijn Centrum kom je de meest uiteenlopende ondernemers tegen, en allemaal hebben ze een uniek persoonlijk verhaal. Zo ook de 29-jarige ‘jonkvrouw’ Clementine van Nispen tot Sevenaer. In 2022 heeft ze haar eigen kliniek voor huidverbetering geopend aan de Centrumboulevard. Hoe verliep de verbouwing, waar ze zelf hard aan heeft meegewerkt? Hoe ‘ijdel’ zijn de inwoners van Utrecht en Leidsche Rijn? Wat komt er kijken bij een laserbehandeling en huidanalyse? Welke rol heeft haar vader gespeeld? En helpt het om een adelijke familie te hebben bij het starten van een eigen onderneming?

Beluister deze aflevering via Spotify of je favoriete podcast-app, en like/volg de podcast om op de hoogte te blijven.

← Older